Projecten

Hoveniersbedrijf Van Wendel heeft al veel mooie projecten mogen oppakken in de regio. Bekijk hieronder een impressie van ons werk. 

Aanleg nieuwe tuin in Kampen

Bij een woning in Kampen hebben wij de gehele tuin opnieuw aangelegd. Daarnaast hebben wij de verlichting verzorgd in de tuin. Naar wens hebben wij de schutting zwart gekleurd.

Aanleg tuin in Zwolle

Deze tuin in Zwolle hebben wij geheel opnieuw aangelegd. Wij hebben de oude beplanting afgevoerd, de bestrating opnieuw gedaan en het geheel opnieuw geplant. Op de zijden zijn hardhouten palen geplaatst met gaaspanelen.

Aanleg bloembakken en beplanting

Bij deze woning hebben wij nieuwe bloembakken aangelegd. Daarnaast is er nieuwe beplanting uitgevoerd. Tevens is er een goot geplaatst voor de juiste waterafvoer.

Vernieuwen voorzijde basisschool

Bij een basisschool in Genemuiden hebben wij de tuin aan de voorzijde geheel vernieuwd. Er zijn nieuwe bakken aangelegd van schots graniet. Er is voor de vulling gebruik gemaakt van antraciet brekerzand.

Nieuwe schutting plaatsen

Bij deze woningen in Zwolle en Genemuiden hebben wij een nieuwe schutting geplaatst. In Genemuiden hebben wij gebruik gemaakt van hardhout en beton waarop de schutting is geplaatst. Het resultaat is een degelijke en strakke constructie.

Nieuwe klimop planten

Bij deze woning in Zwolle hebben wij nieuwe gaaspanelen geplaatst. Vervolgens hebben wij een klimop geplant die uiteraard prima past in het geheel.