Hovenier Dronten

Als hoveniersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de regio Dronten. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud!

Hoveniersbedrijf Dronten

Op zoek naar een hovenier in Dronten? Schakel ons in! Wij zijn al 27 jaar lang hét adres voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ons bedrijf is gevestigd in Genemuiden, maar wij zijn regelmatig in Dronten te vinden voor het aanleggen of onderhouden van een tuin. Dit doen wij zowel voor bedrijven als particulieren.

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Hovenier Dronten

Schutting plaatsen in Dronten

Wilt u snel en goed een schutting laten plaatsen in uw tuin in Dronten? Schakel dan nu Hoveniersbedrijf Van Wendel in! Voor een mooie schutting in uw tuin, zijn wij uw partij. Wij plaatsen hem in beton met hardhout. Deze schutting heeft vele voordelen voor uw tuin in Dronten.

Tuinman in Dronten

U heeft een tuin maar bent er niet tevreden over. Dan zoekt u vast een goede tuinman in Dronten? Als ervaren tuinman in Dronten en nabije omgeving weten wij altijd de juiste tuinen te ontwerpen en aan te leggen. Naast het aanleggen en onderhoud, adviseren wij u graag over alles met betrekking tot uw tuin.

Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent en dat de tuin helemaal naar wens is. Naast kleine werkzaamheden, zoals het snoeien van de heg of het maaien van het gras, doen wij ook complete renovaties. Wij worden graag uw persoonlijke tuinman in Dronten.

Tuinontwerp in Dronten

Bent u net in Dronten komen wonen of is het nu echt eens tijd om wat van de tuin te maken? Maar heeft u geen idee wat u precies met de tuin wilt? In dit geval kan het een verstandige keuze zijn om een tuinontwerp door ons te laten maken. Wij werken samen met een ontwerpbureau. Zij zorgen voor een tuinontwerp dat precies aansluit op uw wensen. Weelderig of sober, met glooiingen of strakke lijnen, traditioneel of modern. 

Uw tuin laten renoveren?

Ook is het mogelijk uw tuin te laten renoveren. Hierbij bekijken wij welke materialen in uw tuin geschikt zijn voor hergebruik. Vervolgens creëren we een goed evenwicht tussen oude en nieuwe materialen.

Tuinaanleg in Dronten

Nadat het ontwerp van de tuin klaar is, is het tijd om de tuin aan te leggen. Ook deze klus kunnen we voor u uitvoeren. Hierbij kunnen we meteen de kabels van uw verlichting meenemen, aanpassingen aan het bestaande riool uitvoeren (of gelijk in zijn geheel vernieuwen) en drainage leggen. Bij de aanleg van uw tuin in Dronten maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Het straatwerk, de beplanting, de vijver en alle bouwkundige elementen en grondwerken voldoen aan hoge eisen.

Tuinonderhoud in Dronten

Hebt u zelf geen groene vingers of hebt u simpelweg geen tijd om in de tuin te werken? Geen probleem. Dagelijks zijn wij bezig met het onderhouden van tuinen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Dit is bijvoorbeeld periodiek mogelijk, zodat uw tuin er heel het jaar netjes bij ligt.

De regio Dronten

Naast dat wij graag uw tuin in Dronten ontwerpen, aanleggen en onderhouden zijn wij ook actief in andere regio’s. Heeft u wellicht uw bedrijf (of een andere woning) in bijvoorbeeld Genemuiden, Zwolle, Kampen, Hasselt, Meppel of Staphorst? Dan helpen wij u ook graag!

Contact

Bent u op zoek naar een hovenier in Dronten voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem contact op met hoveniersbedrijf van Wendel. U bereikt ons telefonisch via 06 – 25 41 39 92.

 

Ons werk

Al meer dan 30 jaar staat kwaliteit bij ons hoveniersbedrijf nabij Dronten voorop. Wij ontzorgen u volledig in en om uw tuin. Bekijk hier een impressie van ons werk.

– Tuinontwerp
– Tuinaanleg
– Tuinonderhoud

 

Hovenier Dronten
Tuinaanleg Dronten
Tuinontwerp Dronten
Tuin Hovenier Dronten
Tuinonderhoud Dronten