Hovenier Kampen

Als hoveniersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de regio Kampen. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud!

Hoveniersbedrijf Kampen

Woont u in Kampen en bent u op zoek naar een hovenier voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Al meer dan 27 jaar lang is hoveniersbedrijf van Wendel actief in Kampen en omgeving. In die tijd hebben wij al veel mensen blij mogen maken met een prachtige tuin. Wilt u gebruik maken van onze hoveniersdiensten?

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Hovenier Kampen

Schutting laten plaatsen in Kampen?

Is uw schutting aan vervanging toe? Ook het plaatsen van een nieuwe schutting hoort bij ons tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar voorbeelden van enkele geplaatste schuttingen? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Wendel als u een schutting geplaatst wilt hebben in Kampen!

Tuinman in Kampen nodig?

Tuinen. Of ze nu groot of klein zijn, wij als dé tuinman van Kampen en omgeving maken er iets prachtigs van. Tevreden klanten en het ontzorgen van tuinaanleg of tuinonderhoud is waar wij ontzettend blij van worden. Wij zijn inmiddels al een hele lange tijd actief als tuinman in Kampen en weten dan ook als geen ander hoe wij uw tuin in deze mooie Hanzestad moeten aanpakken. Het is maar net wat uw tuin nodig heeft of wat u wenst. Inmiddels heeft Van Wendel als tuinman vele succesvolle projecten in Kampen mogen doen. Is uw tuin de volgende?

 

Tuinontwerp in Kampen

Bent u net in Kampen komen wonen? De tuin heeft voor veel mensen niet direct prioriteit. Bij een verhuizing komt immers veel kijken. Maar na een periode van hard werken in het huis, is de tuin dan eindelijk aan de beurt. Weet u echter niet zo goed wat u met de inrichting van uw tuin aanmoet? Wij kunnen u helpen! In samenwerking met een ontwerpbureau zorgen we voor een tuinontwerp op maat. Nadat u uw wensen kenbaar aan ons heeft gemaakt, gaan we voor u aan de slag. Qua tuinontwerp is er veel mogelijk. Gaat u voor een moderne tuin? Of geniet u liever in een weelderige tuin?

Tuinaanleg in Kampen

Wel groene vingers, maar ontbreekt het u aan tijd om zelf een nieuwe tuin aan te leggen? Laat uw tuin aanleggen door ons! U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Het aanleggen van een terras 

  • Aanleggen van uw voor- of achtertuin 

  • Aanleg van kunstgras

Periodiek onderhoud van uw tuin in Kampen

Zowel voor particulieren als voor bedrijven voeren wij periodiek tuinonderhoud uit. Door uw tuin door ons te laten onderhouden, kunt u tijdens alle seizoenen genieten in uw tuin. Voor het onderhoud van uw tuin werken wij met een onderhoudscontract.

Hovenier in Kampen gezocht? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten of wilt u een tuinontwerp laten maken? Neem telefonisch contact met ons op via 06 – 25 41 39 92. Wij komen graag bij u langs in Kampen voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin!