Hovenier Hasselt

Als hoveniersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de regio Hasselt. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud!

Hoveniersbedrijf Hasselt

Hovenier in Hasselt gezocht? Hoveniersbedrijf van Wendel kan u helpen met alles wat zich afspeelt in de tuin. Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Ons bedrijf is gevestigd in Genemuiden, maar wij werken veel in de regio. Zo ook in Hasselt. Wij nemen de complete zorg van uw tuin uit handen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over creativiteit en vakmanschap, wat resulteert in een prachtige tuin. Een tuin waar u heel het jaar door van kunt genieten, ongeacht het seizoen. 

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Hovenier Hasselt

Tuinaanleg in Hasselt

Bent u tevreden met het ontwerp, maar beschikt u niet over voldoende tijd of kennis om de tuin zelf aan te leggen? Geen probleem. Ook het aanleggen van een tuin is iets wat onze hoveniers in Hasselt graag voor u doen. Bij de aanleg van uw tuin maken we enkel gebruiken van hoogwaardige materiale. Dit zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de aangelegde tuin in Hasselt. Bij de aanleg van uw tuin in Hasselt is er veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld verlichting in de tuin? Wij leggen de bekabeling van de tuinverlichting aan en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt.

Schutting plaatsen in Hasselt

Hoveniersbedrijf Van Wendel is specialist in het plaatsen van een schutting. Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Hasselt? Neem dan snel contact op. Wij beschikken over de creativiteit en het vakmanschap, hierdoor kunnen wij deze hardhouten schutting snel en goed in het beton bij u plaatsen. Schutting laten plaatsen in Hasselt? Bel Hoveniersbedrijf Van Wendel!

Tuinontwerp in Hasselt

Bent u uw huidige tuin zat? Of heeft u een woning gekocht in Hasselt en wilt u de inrichting van de tuin graag anders zien? Op basis van uw wensen ontwerpen we een prachtige tuin in Hasselt voor u. Dit doen wij in samenwerking met een ontwerpbureau. Door onze ervaring weten wij goed wat er allemaal mogelijk is. Wij garanderen een unieke combinatie en harmonisch geheel van normen, materiaalgebruik en beplanting. Dit zorgt ervoor dat de tuin een verlengstuk van uw woning wordt. Een tuin waar u heel het jaar door van kunt genieten!

In Hasselt een tuinman nodig?

Hovenier. Tuinman. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Niet zo vreemd, want de taken komen in grote lijn overeen. Of u in Hasselt nu een tuinman of een hovenier wilt gaan inschakelen: Hoveniersbedrijf Van Wendel staat voor u klaar. U kunt onze tuinman voor al onze diensten inschakelen, zoals: het ontwerpen, inrichten en onderhouden van uw tuin in Hasselt. Dit kan het complete plaatje zijn of alleen een bepaalde dienst. Wij zijn pas tevreden wanneer u ook echt kunt genieten van uw droomtuin.

Hoveniersbedrijf Van Wendel heeft ruim 30 jaar ervaring als hovenier of tuinman, waarbij wij ook goed bekend zijn in de wijken van Hasselt. Hierbij genieten onze klanten van zeer hoge kwaliteit. Dit is iets wat zij ook zeker zullen beamen. Niet voor niets zijn onze hoveniers in Hasselt een graag geziene gast!

Tuinonderhoud in Hasselt

Tuinonderhoud, voor de één een hobby, voor ander noodzakelijk kwaad. Rekent u zichzelf tot de laatste groep en heeft u geen tijd of zin om uw voor- en achtertuin zelf te onderhouden? Onze hoveniers in Hasselt staan voor u klaar. Bij tuinonderhoud denken wij niet alleen het verwijderen van het onkruid en het knippen en scheren van de hagen. Als wij het onderhoud van uw tuin in Hasselt uitvoeren, garanderen wij een tuin die er jaarlijks op vooruit gaat. Kortom, bent u op zoek naar een hovenier in Hasselt? Schakel Hoveniersbedrijf van Wendel in! Neem direct telefonisch contact op via 06 25 41 39 92 voor meer informatie.