Hovenier Zwolle

Als hoveniersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de regio Zwolle. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud!

Hoveniersbedrijf Zwolle

hovenier van Zwolle is natuurlijk Hoveniersbedrijf van Wendel. Hoveniersbedrijf van Wendel heeft al ruim 30 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Voor elk project in de tuin is Van Wendel er voor u. Hoveniersbedrijf van Wendel zit in Genemuiden en heeft ook al vele tuinen in Zwolle aangelegd.

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Hovenier Zwolle

Uw tuinman in Zwolle

Hoveniersbedrijf Van Wendel is als tuinman in Zwolle en omgeving een begrip als het gaat om het ontwerpen van tuinen en de aanleg van de tuin van uw dromen. Dat niet alleen, ook het onderhoud van uw tuin kunt u aan ons overlaten. Kleine werkzaamheden als snoeien en zaaien tot grote werkzaamheden als een complete herindeling van uw tuin in Zwolle, het is voor ons als tuinman geen probleem. Wij streven ernaar dat u veel plezier heeft aan uw tuin. Daar worden wij dan weer blij van.

Als tuinman in Zwolle willen wij tevens ons steentje bijdragen aan het nog beter maken van de stad door de mooiste tuinen op te leveren. Dit doen wij met veel passie. Als u vragen heeft over of speciale wensen heeft voor uw tuin in Zwolle, kunt u altijd een offerte op maat aanvragen en gaan we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Schutting plaatsen in Zwolle

Heeft u een huis in Zwolle of in de omgeving van Zwolle? Bent u op zoek naar een moderne afscheiding van uw terrein? Een schutting biedt dan uitkomst! Bij Hoveniersbedrijf van Wendel plaatsen wij al geruime tijd schuttingen in en rondom Zwolle. Het kiezen van de juiste schutting kan erg lastig zijn. Omdat niet iedere schutting bij elke tuin past, helpen wij u altijd bij het plaatsen van een schutting in Zwolle en voorzien u altijd van goed advies.

Onze vakmensen kennen de voor- en nadelen van de verschillende schuttingen en materialen, en kunnen u dus uitstekend een passende schutting aanbevelen.Wij maken daarbij gebruik van hardhout en beton waarop de schutting geplaatst kan worden.

Neem direct contact met ons op voor het plaatsen van een schutting in Zwolle. Hoveniersbedrijf van Wendel kan voor u snel en makkelijk een schutting plaatsen in Zwolle.

Tuinontwerp Zwolle

Een nieuw huis gekocht en u zoekt iemand die uw tuin kan ontwerpen? Door onze goede connecties met een goed ontwerpbureau, ontwerpen wij samen altijd een unieke tuin. De tuin wordt ontworpen met een verrassende en exclusieve stijl. Onze hovenier in Zwolle zorgt ervoor dat wij altijd aan de wens van u voldoen en dat de specifieke eigenschappen van uw huis en tuin naar boven komen. Uw hovenier nabij Zwolle garandeert altijd een unieke combinatie van beplanting, materiaal en van normen.

Voor het tuinontwerp in Zwolle is het goed om te weten of u de tuin volledig op de schop wilt nemen of slechts enkele kleine elementen wilt veranderen. Als hovenier in Zwolle denken wij graag met u mee. We adviseren u graag! Zo geven wij ons advies over meest optimale indeling. Zo houden we bij het tuinontwerp in Zwolle onder andere rekening met de beplanting, verlichting  en het terras gedeelte. Dankzij onze unieke samenwerking bent u verzekerd van een passend tuinontwerp voor uw woning in Zwolle. 

 

Tuinaanleg Zwolle

Nadat het ontwerp op tafel ligt, wordt er gekeken naar de aanleg van uw tuin. Bij hoveniersbedrijf van Wendel staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Wij willen bij onze klant een mooie tuin aanleggen die ook nog eens duurzaam is. Dit doen wij uiteraard met het gebruik van hoogwaardige materialen. Soms heeft een tuin een nieuwe drainage nodig of zelfs een nieuw riool, ook dit kunnen wij voor u realiseren. Wij zorgen dat na het aanleggen van de tuin in Zwolle, u nog jarenlang plezier kan hebben in de tuin.

 

Tuinonderhoud Zwolle

Na het aanleggen van uw tuin, heeft uw tuin ook onderhoud nodig. Hoveniersbedrijf van Wendel kan dit ook voor u doen. Het onderhoud in uw tuin is zowel noodzakelijk in de zomer als in de winter. Wij werken dan ook vaak met seizoensbeurten of met een dergelijk onderhoudscontract. Op deze manier krijgt uw tuin altijd een mooie opknapbeurt en hoeft u zelf u nergens zorgen om te maken. 

 

De regio Zwolle

Naast dat wij graag uw tuin in Zwolle ontwerpen, aanleggen en onderhouden zijn wij ook actief in andere regio’s. Heeft u wellicht uw bedrijf (of een andere woning) in bijvoorbeeld Genemuiden, Dronten, Kampen, Hasselt, Meppel of Staphorst? Dan helpen wij u ook graag!

Hovenier in Zwolle? Van Wendel!

Onder het menu kopje projecten staan allerlei verschillende opdrachten die wij hebben volbracht. Al deze projecten waren leuk om te doen, omdat hierdoor elke tuin er een stuk mooier van is geworden. Daar worden wij zelf ook blij van! Ga naar projecten om een aantal mooie voorbeelden te zien in de regio Zwolle. 

Ons werk

Al meer dan 30 jaar staat kwaliteit bij ons hoveniersbedrijf nabij Zwolle voorop. Wij ontzorgen u volledig in en om uw tuin. Bekijk hier een impressie van ons werk.

– Tuinonderhoud
– Tuinaanleg
 -Tuinontwerp

Hovenier Zwolle
Tuinaanleg Zwolle
Tuinontwerp Zwolle
Tuin Hovenier Zwolle
Tuinonderhoud Zwolle