Hovenier Staphorst

Als hoveniersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de regio Staphorst. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud!

Hoveniersbedrijf Staphorst

Hovenier in Staphorst gezocht? Hoveniersbedrijf Van Wendel helpt u graag verder. Wij zijn een modern bedrijf met jarenlange ervaring. Wij hebben ervaring op het gebied van het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het plaatsen van een schutting. Wij zijn gevestigd in Genemuiden maar ook erg actief in de regio en dus ook als hovenier in Staphorst. 

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Hovenier Staphorst

Hovenier Staphorst? Hoveniersbedrijf Van Wendel!

Voor een hovenier in Staphorst neemt u contact op met Hoveniersbedrijf Van Wendel. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Droomt u van een nieuwe tuin? Of wilt u uw tuin van een opknapbeurt voorzien? Neem telefonisch contact op via: 06 – 25 41 39 92.

Tuinontwerp in Staphorst

Onze hovenier in Staphorst kan u helpen met verschillende werkzaamheden. Allereerst kunnen wij u uiteraard helpen met het onderhoud aan uw tuin. U wil elk seizoen optimaal kunnen genieten van uw tuin. Door tijdgebrek kunnen wij ons voorstellen dat u dit wil uitbesteden. Via het tuinonderhoud van Van Wendel hoveniersbedrijf kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Wij kunnen de tuin voor u onderhouden door middel van een onderhoudscontract of door een seizoensbeurt. Schakel dus snel onze hoveniers in Staphorst in! Wij zijn werkzaam in de regio, u vindt ons ondere andere in Zwolle, Hasselt, Kampen, Dronten en elders in de regio!

Schutting plaatsen in Staphorst?

Naast het gebruikelijke onderhoud kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van een tuin. En uiteraard kan onze hovenier in Staphorst deze vervolgens voor u aanleggen. Bent u op zoek naar een tuin met een specifieke stijl? Een tuin die naadloos aansluit op uw wensen? Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wij beschikken over jarenlang ervaring in diverse soorten stijlen. Zoals bijvoorbeeld een moderne, traditionele of weelderige tuin. Duurzaamheid is erg belangrijk, hier houden wij dan ook rekening mee tijdens de aanleg. Wij kunnen ook een schutting voor u plaatsen in Staphorst.

Uw tuinman in Staphorst

Het beroep van hovenier is in Staphorst onder vele namen bekend, waaronder de term tuinman. Niet zo vreemd, want het woord vertelt precies wat deze persoon doet: werken in een tuin. Bij Hoveniersbedrijf Van Wendel kijken wij dan ook niet raar op wanneer u onze hovenier in Staphorst aanspreekt met tuinman. De geleverde diensten veranderen er niet om. U kunt bij ons kiezen voor een compleet plaatje, waarbij wij uw tuin van A tot Z onder handen nemen: ontwerp, aanleg en onderhoud. U kunt ons voor een daarvan inschakelen.

De hoveniers en tuinmannen van Hoveniersbedrijf Van Wendel zijn regelmatig in Staphorst en omstreken te vinden. Met ruim 30 jaar ervaring hebben wij in uw woonplaats al vele tuinen van dichtbij gezien. Hierbij leveren wij hoge kwaliteit, waardoor bestaande klanten ons vaak laten terugkomen. Voor onderhoud bijvoorbeeld. Of een nieuw project. Nieuwsgierig? Schakel dan zelf onze tuinman of hovenier voor uw tuin in Staphorst in.