Hovenier Meppel

Als hoveniersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de regio Meppel. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud!

Hoveniersbedrijf Meppel

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Meppel? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf van Wendel nabij Meppel aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie en schutting plaatsing. Met al meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij er voor dat al uw wensen waar gemaakt worden.

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Hovenier Meppel

Hovenier in Meppel nodig? Hoveniersbedrijf Van Wendel!

Hoveniersbedrijf Van Wendel is een specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Woont u in de omgeving van Meppel en bent u op zoek naar een hovenier? Vraag dan direct een gratis offerte aan bij Hoveniersbedrijf Van Wendel! U kunt ook bellen naar 06-25 41 39 92 of langs komen op het in Genemuiden. Onze hoveniers helpen u graag bij alles rondom uw tuin in Meppel.

Tuinonderhoud en tuinrenovatie

Na het aanleggen van uw tuin, heeft uw tuin in Meppel natuurlijk ook onderhoud nodig. Heeft u hiervoor geen tijd of heeft u geen groene vingers? Geen probleem, wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u uw tuin door Hoveniersbedrijf van Wendel laat onderhouden, bent u er zeker van dat u tijdens alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden renoveren wij uw tuin in Meppel ook graag. Hierbij bekijken wij samen welke materialen in uw tuin verwijdert moeten worden en welke geschikt zijn voor hergebruik. Daarna creëren we een goed evenwicht tussen oude en nieuwe materialen.

Tuinontwerp en Tuinaanleg in Meppel

Bent u net verhuisd of bent u toe aan een nieuwe tuin? Heeft u geen idee wat u precies met uw tuin wilt? Dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij werken samen met een ontwerpbureau, samen met hen zorgen wij ervoor dat al uw wensen uitkomen. Sober of Weelderig, met strakke lijnen of glooiingen, modern of traditioneel, bij Hoveniersbedrijf van Wendel nabij Meppel is het allemaal mogelijk! Na het ontwerpen van uw tuin, is het tijd voor de aanleg ervan. Onze hoveniers hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat uw tuin juist is aangelegd. Ons doel is het aanleggen van een mooie tuin die aan alle wensen van de klant voldoet. Daarnaast vinden wij kwaliteit en duurzaamheid ook erg belangrijk. Wij creëren dit door hoogwaardige materialen te gebruiken, deze bieden kwaliteit en gaan daarnaast lang mee.

Uw eigen tuinman in Meppel

In de vroegere dagen werd er in Meppel vaak over een tuinman gesproken, wanneer zij een hovenier bedoelden. Ook vandaag de dag komt deze naam nog veel voor. Niet zo vreemd, want de werkzaamheden van beide functies komen nagenoeg overeen. Wanneer u onze hovenier – of: tuinman – in Meppel zou inschakelen, kunt u van al diensten gebruikmaken. Dit kan in de vorm van een totaalpakket, waarbij wij uw tuin ontwerpen, aanleggen en eventueel onderhouden. Het is ook mogelijk om een daarvan bij ons af te nemen. Aan u de keuze.

Een ding is zeker: met ruim 30 jaar ervaring heeft Hoveniersbedrijf Van Wendel zijn kwaliteit wel bewezen. Onze hoveniers en tuinmannen zijn in Meppel dan ook goed vertrouwd met de verschillende tuinen, die deze stad te bieden heeft. Wij weten hoe de grond is. Wat er goed groeit. En vaak ook welke regels er door de gemeente worden opgelegd. Zo kunnen wij snel de kwaliteit leveren, die men van ons gewend is. Schakel daarom snel in Meppel onze hovenier in.

Schutting plaatsen in Meppel

Wilt u een mooie en goede schutting laten plaatsen in uw tuin in Meppel? Schakel dan nu Hoveniersbedrijf Van Wendel in! Wij kunnen verschillende schuttingen plaatsen, onder andere in beton met hardhout. Hoveniersbedrijf Van Wendel plaatst graag een schutting bij u in Meppel.