Hovenier

Uw hovenier uit de regio. Meesters in groen!

Hoveniersbedrijf in de regio

Bent u op zoek naar een hovenier voor het realiseren van uw droomtuin? Hoveniersbedrijf van Wendel heeft ruim 30 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Kwaliteit staat bij ons voorop. We hebben de afgelopen jaren al vele mensen blij mogen maken met een prachtige tuin of door het plaatsen van een schutting. Benieuwd naar onze projecten? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. 

Werkzaamheden

We noemen onszelf niet voor niets “Meesters in groen”. Ons werkzaamheden gaan verder dan het aanleggen, ontwerpen of realiseren van uw tuin. Wij denken met u mee. Daarnaast voeren wij de bekende werkzaamheden van een hovenier uit. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen en verzorgen van beplanting, straatwerk, aanleggen van tuinverlichting en het plaatsen van een schutting, overkapping of pergola.

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten en onze vakbekwame tuinmannen zullen er alles aan doen om uw droomtuin te verwezenlijken. Een uniek tuinontwerp? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in. Wij bespreken alle mogelijkheden en maken een passende offerte voor u. Vervolgens starten onze hoveniers met de aanleg van uw tuin.
  

De hulp van een hovenier inschakelen?

Dankzij onze kennis en kunde laten wij u genieten van uw tuin. U hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien wij u ontzorgen van A tot Z. Vakmanschap en creativiteit. Hoveniersbedrijf van Wendel is onder andere werkzaam in Genemuiden, Zwolle, Dronten, Kampen, Hasselt, Meppel en Staphorst.

Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 06-25413992. Toch liever een mail sturen? Dit kan via ons contactformulier of door een bericht te sturen naar info@hoveniersbedrijfvanwendel.

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Meesters in het groen

Volledige ontzorging in en om uw tuin

Jarenlang tuinplezier

Uw hovenier uit de regio