Hovenier Zwolle

Dé hovenier van Zwolle is natuurlijk Hoveniersbedrijf van Wendel. Hoveniersbedrijf van Wendel heeft al ruim 27 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Voor elk project in de tuin is Van Wendel er voor u. Hoveniersbedrijf van Wendel zit in Genemuiden en heeft ook al vele tuinen in Zwolle aangelegd. Vul de vrijblijvende offerte in op de contactpagina. Of neem direct contact op via: 06-25 41 39 92. Hoveniersbedrijf van Wendel is onder andere werkzaam als hovenier in Genemuiden, DrontenKampen, Staphorst en Hasselt.


Tuinontwerp Zwolle

Een nieuw huis gekocht en u zoekt iemand die uw tuin kan ontwerpen? Door onze goede connecties met een goed ontwerpbureau, ontwerpen wij samen altijd een unieke tuin. De tuin wordt ontworpen met een verrassende en exclusieve stijl. Hovenier Zwolle zorgt ervoor dat wij altijd aan de wens van u voldoen en dat de specifieke eigenschappen van uw huis en tuin naar boven komen. Uw hovenier nabij Zwolle garandeert altijd een unieke combinatie van beplanting, materiaal en van normen.

Tuinaanleg Zwolle

Nadat het ontwerp op tafel ligt, wordt er gekeken naar de aanleg van uw tuin. Bij hoveniersbedrijf van Wendel staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Wij willen bij onze klant een mooie tuin aanleggen die ook nog eens duurzaam is. Dit doen wij uiteraard met het gebruik van hoogwaardige materialen. Soms heeft een tuin een nieuwe drainage nodig of zelfs een nieuw riool, ook dit kunnen wij voor u realiseren. Wij zorgen dat na het aanleggen van de tuin in Zwolle, u nog jarenlang plezier kan hebben in de tuin.

Tuinonderhoud Zwolle

Na het aanleggen van uw tuin, heeft uw tuin ook onderhoud nodig. Hoveniersbedrijf van Wendel kan dit ook voor u doen. Het onderhoud in uw tuin is zowel noodzakelijk in de zomer als in de winter. Wij werken dan ook vaak met seizoens beurten of met een dergelijk onderhoudscontract. Op deze manier krijgt uw tuin altijd een mooie opknapbeurt en hoeft u zelf u nergens zorgen om te maken.

Hovenier Zwolle

Schutting plaatsen in Zwolle

Bent u op zoek naar een hovenier die voor u een schutting kan plaatsen in Zwolle? Neem dan senl contact op. Hoveniersbedrijf van Wendel kan voor u snel en makkelijk een schutting plaatsen in Zwolle. Wij maken daarbij gebruik van hardhout en beton waarop de schutting geplaatst kan worden. 

Schutting plaatsen Zwolle 

Hovenier in Zwolle? Van Wendel!

Onder het menu kopje projecten staan allerlei verschillende opdrachten die wij hebben volbracht. Al deze projecten waren leuk om te doen, omdat hierdoor elke tuin er een stuk mooier van is geworden. Daar worden wij zelf ook blij van! Een aantal voorbeelden zijn: Onderhoud in de tuin van het Leger Des Heils Aanleggen van een terras in Zwolle Nieuwe schutting plaatsen Aanleggen van een tuin met kunstgras in Zwolle Voor meer voorbeelden van de hovenier nabij Zwolle kijk bij projecten.

 

Hoveniersbedrijf Van Wendel Hovenier in Genemuiden, Zwolle, Dronten, Kampen en Hasselt.
Jan van Nassaustraat 8/A
8281 ZD Genemuiden
Tel: 06-25413992
 
Hovenierbedrijf Van Wendel ontvangt een 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.