Hovenier Meppel

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Meppel? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf van Wendel nabij Meppel aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie en schutting plaatsing. Met al meer dan 27 jaar ervaring zorgen wij er voor dat al uw wensen waar gemaakt worden.

 

Tuinontwerp en Tuinaanleg in Meppel

Bent u net verhuisd of bent u toe aan een nieuwe tuin? Heeft u geen idee wat u precies met uw tuin wilt? Dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij werken samen met een ontwerpbureau, samen met hen zorgen wij ervoor dat al uw wensen uitkomen. Sober of Weelderig, met strakke lijnen of glooiingen, modern of traditioneel, bij Hoveniersbedrijf van Wendel nabij Meppel is het allemaal mogelijk! Na het ontwerpen van uw tuin, is het tijd voor de aanleg ervan. Onze hoveniers hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat uw tuin juist is aangelegd. Ons doel is het aanleggen van een mooie tuin die aan alle wensen van de klant voldoet. Daarnaast vinden wij kwaliteit en duurzaamheid ook erg belangrijk. Wij creëren dit door hoogwaardige materialen te gebruiken, deze bieden kwaliteit en gaan daarnaast lang mee.

Tuinonderhoud en tuinrenovatie

Na het aanleggen van uw tuin, heeft uw tuin in Meppel natuurlijk ook onderhoud nodig. Heeft u hiervoor geen tijd of heeft u geen groene vingers? Geen probleem, wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u uw tuin door Hoveniersbedrijf van Wendel laat onderhouden, bent u er zeker van dat u tijdens alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden renoveren wij uw tuin in Meppel ook graag. Hierbij bekijken wij samen welke materialen in uw tuin verwijdert moeten worden en welke geschikt zijn voor hergebruik. Daarna creëren we een goed evenwicht tussen oude en nieuwe materialen.

Schutting plaatsen in Meppel

Wilt u een mooie en goede schutting laten plaatsen in uw tuin in Meppel? Schakel dan nu Hoveniersbedrijf Van Wendel in! Wij kunnen verschillende schuttingen plaatsen, onder andere in beton met hardhout. Hoveniersbedrijf Van Wendel plaatst graag een schutting bij u in Meppel.

Hovenier in Meppel nodig? Hoveniersbedrijf Van Wendel!

Hoveniersbedrijf Van Wendel is een specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Woont u in de omgeving van Meppel en bent u op zoek naar een hovenier? Vraag dan direct een gratis offerte aan bij Hoveniersbedrijf Van Wendel! U kunt ook bellen naar 06-25 41 39 92 of langs komen op het in Genemuiden. Onze hoveniers helpen u graag bij alles rondom uw tuin in Meppel.