Hovenier Hasselt

Hovenier in Hasselt gezocht? Hoveniersbedrijf van Wendel kan u helpen met alles wat zich afspeelt in de tuin. Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Ons bedrijf is gevestigd in Genemuiden, maar wij werken veel in de regio. Zo ook in Hasselt. Wij nemen de complete zorg van uw tuin uit handen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over creativiteit en vakmanschap, wat resulteert in een prachtige tuin. Een tuin waar u heel het jaar door van kunt genieten, ongeacht het seizoen. 

Vul de vrijblijvende offerte in op de contactpagina. Of neem direct contact op via: 06-25 41 39 92.


Hoveniersbedrijf van Wendel is onder andere werkzaam als hovenier in: Genemuiden, Zwolle, Dronten, Staphorst en Kampen.

Tuinontwerp in Hasselt

Bent u uw huidige tuin zat? Of heeft u een woning gekocht in Hasselt en wilt u de inrichting van de tuin graag anders zien? Op basis van uw wensen ontwerpen we een prachtige tuin in Hasselt voor u. Dit doen wij in samenwerking met een ontwerpbureau. Door onze ervaring weten wij goed wat er allemaal mogelijk is. Wij garanderen een unieke combinatie en harmonisch geheel van normen, materiaalgebruik en beplanting. Dit zorgt ervoor dat de tuin een verlengstuk van uw woning wordt. Een tuin waar u heel het jaar door van kunt genieten!

Tuinaanleg in Hasselt

Bent u tevreden met het ontwerp, maar beschikt u niet over voldoende tijd of kennis om de tuin zelf aan te leggen? Geen probleem. Ook het aanleggen van een tuin is iets wat onze hoveniers in Hasselt graag voor u doen. Bij de aanleg van uw tuin maken we enkel gebruiken van hoogwaardige materiale. Dit zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de aangelegde tuin in Hasselt. Bij de aanleg van uw tuin in Hasselt is er veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld verlichting in de tuin? Wij leggen de bekabeling van de tuinverlichting aan en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt.

Tuinonderhoud in Hasselt

Tuinonderhoud, voor de één een hobby, voor ander noodzakelijk kwaad. Rekent u zichzelf tot de laatste groep en heeft u geen tijd of zin om uw voor- en achtertuin zelf te onderhouden? Onze hoveniers in Hasselt staan voor u klaar. Bij tuinonderhoud denken wij niet alleen het verwijderen van het onkruid en het knippen en scheren van de hagen. Als wij het onderhoud van uw tuin in Hasselt uitvoeren, garanderen wij een tuin die er jaarlijks op vooruit gaat. Kortom, bent u op zoek naar een hovenier in Hasselt? Schakel Hoveniersbedrijf van Wendel in! Neem direct telefonisch contact op via 06 25 41 39 92 voor meer informatie.

Hovenier Hasselt

Schutting plaatsen in Hasselt

Hoveniersbedrijf Van Wendel is specialist in het plaatsen van een schutting. Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Hasselt? Neem dan snel contact op. Wij beschikken over de creativiteit en het vakmanschap, hierdoor kunnen wij deze hardhouten schutting snel en goed in het beton bij u plaatsen. Schutting laten plaatsen in Hasselt? Bel Hoveniersbedrijf Van Wendel!

Schutting plaatsen Zwolle 

 

Hoveniersbedrijf Van Wendel Hovenier in Genemuiden, Zwolle, Dronten, Kampen en Hasselt.
Jan van Nassaustraat 8/A 8281 ZD Genemuiden Tel: 06-25413992
Hovenierbedrijf Van Wendel ontvangt een 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.