Hovenier Dronten

Op zoek naar een hovenier in Dronten? Schakel ons in! Wij zijn al 27 jaar lang hét adres voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ons bedrijf is gevestigd in Genemuiden, maar wij zijn regelmatig in Dronten te vinden voor het aanleggen of onderhouden van een tuin. Dit doen wij zowel voor bedrijven als particulieren. Vul de vrijblijvende offerte in op de contactpagina. Of neem direct contact op via: 06-25 41 39 92.

 

Tuinontwerp in Dronten

Bent u net in Dronten komen wonen of is het nu echt eens tijd om wat van de tuin te maken? Maar heeft u geen idee wat u precies met de tuin wilt? In dit geval kan het een verstandige keuze zijn om een tuinontwerp door ons te laten maken. Wij werken samen met een ontwerpbureau. Zij zorgen voor een tuinontwerp dat precies aansluit op uw wensen. Weelderig of sober, met glooiingen of strakke lijnen, traditioneel of modern. Hoveniersbedrijf van Wendel is onder andere werkzaam als hovenier in GenemuidenZwolle, Kampen, Staphorst en Hasselt. Elders in de regio zijn we u ook graag van dienst. 

Uw tuin laten renoveren?

Ook is het mogelijk uw tuin te laten renoveren. Hierbij bekijken wij welke materialen in uw tuin geschikt zijn voor hergebruik. Vervolgens creëren we een goed evenwicht tussen oude en nieuwe materialen.

 

Tuinaanleg in Dronten

Nadat het ontwerp van de tuin klaar is, is het tijd om de tuin aan te leggen. Ook deze klus kunnen we voor u uitvoeren. Hierbij kunnen we meteen de kabels van uw verlichting meenemen, aanpassingen aan het bestaande riool uitvoeren (of gelijk in zijn geheel vernieuwen) en drainage leggen. Bij de aanleg van uw tuin in Dronten maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Het straatwerk, de beplanting, de vijver en alle bouwkundige elementen en grondwerken voldoen aan hoge eisen.

 

Tuinonderhoud in Dronten

Hebt u zelf geen groene vingers of hebt u simpelweg geen tijd om in de tuin te werken? Geen probleem. Dagelijks zijn wij bezig met het onderhouden van tuinen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Dit is bijvoorbeeld periodiek mogelijk, zodat uw tuin er heel het jaar netjes bij ligt.

 

Schutting plaatsen in Dronten

Wilt u snel en goed een schutting laten plaatsen in uw tuin in Dronten? Schakel dan nu Hoveniersbedrijf Van Wendel in! Voor een mooi schutting in uw tuin, zijn wij uw partij. Wij plaatsen hem in beton met hardhout. Deze schutting heeft vele voordelen voor uw tuin in Dronten.

Schutting plaatsen Dronten 

Contact

Bent u op zoek naar een hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem contact op met hoveniersbedrijf van Wendel. U bereikt ons telefonisch via 06 - 25 41 39 92. Ook kunt u een e-mail sturen via het contactformulier.

Hovenier Dronten

 

Hoveniersbedrijf Van Wendel Hovenier in Genemuiden, Zwolle, Dronten, Kampen en Hasselt.
Jan van Nassaustraat 8/A 8281 ZD Genemuiden Tel: 06-25413992
Hovenierbedrijf Van Wendel ontvangt een 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.