Onderhoud tuinen

Tuinonderhoud is meer dan alleen het onkruid vrijhouden en het knippen en scheren van de hagen. Wij zien tuinonderhoud niet los van de aanleg. Het doel van tuinonderhoud is niet anders dan begeleiding naar een beoogd eindbeeld van uw tuin. Om in alle seizoenen optimaal te kunnen genieten van uw tuin is dus onderhoud noodzakelijk. Als wij het onderhoud van uw tuin verzorgen garanderen wij u een tuin die er jaarlijks op vooruit gaat. Wij kunnen het onderhoud voor u verrichten in de vorm van onderhoudscontract of door middel van seizoensbeurten.

Tuinrenovatie

Renovatie behoort tot de mogelijkheden. Na een inventarisatie gemaakt te hebben van uw bestaande tuin wordt bekeken welke materialen nog geschikt zijn voor hergebruik. Het is belangrijk om een goed evenwicht te creëren tussen oude en nieuwe materialen. Voor de verdere aanleg gelden de zelfde regels als bij de aanleg van een nieuwe tuin.

Voor tuinonderhoud in GenemuidenZwolle, DrontenKampen, Staphorst of Hasselt moet u bij Hoveniersbedrijf van Wendel zijn!

Schakel Hoveniersbedrijf van Wendel in voor tuinonderhoud. Bereik mij via het contactformulier of bel: 06-25 41 39 92.

 

Het onderhoud van uw tuin in kundige handen?

Bel voor meer informatie, advies of een gratis offerte met 06-25 41 39 92.